Βιογραφικό

Χριστίνα Σωτηριάδου 


Έχω σπουδάσει Αγγλική γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης  και έχω παρακολουθήσει διετές πρόγραμμα επιμόρφωσης στον τομέα της Μετάφρασης από και προς τα Αγγλικά από την Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Έχω ολοκληρώσει επιτυχώς το Μεταπτυχιακό μου στην Ειδική Αγωγή (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας).

Έχω εργαστεί σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών ως καθηγήτρια Αγγλικών και αυτή τη στιγμή παραδίδω νόμιμα μαθήματα Αγγλικών μέσω Skype.

Επιπλέον, παρέχω συμβουλευτική μέσω Skype και email  σε άτομα (παιδιά και ενήλικες) που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο γραπτό ή/και τον προφορικό λόγο όπως και παρέμβαση, μέσω εξάσκησης, στα Αγγλικά ή/και τα Ελληνικά.

Τα Αγγλικά είναι "δυσλεκτική γλώσσα". Αυτό σημαίνει ότι άλλο διαβάζει κανείς και άλλο γράφει, κάτι που δυσκολεύει ιδιαίτερα τους μαθητές που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες, οι οποίοι συχνά παραιτούνται. Μέσω της συμβουλευτικής τους δίνεται βοήθεια και τρόποι με τους οποίους μπορούν να αρχίσουν να ξεπερνούν (όσο είναι δυνατό) τις δυσκολίες τους στο γραπτό ή και τον προφορικό λόγο. Ποτέ δεν είναι αργά για όποιον προσπαθεί και όλοι έχουν τη δυνατότητα βελτίωσης!

Τέλος, προσφέρεται βοήθεια και σε όσους παρουσιάζουν δυσκολίες και στην Ελληνική γλώσσα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου